Zet in de agenda! 11 en 12 maart Sign & Print

Update 3 maart 2020 15:10u 

Premier Rutte schept na Haags crisisoverleg duidelijkheid rondom grootschalige events: “Het dagelijks leven moet vooral gewoon doorgaan. Grote evenementen gelasten we niet af”. Bron: Radio1. De beursorganisator Easyfairs volgt het advies van de Nederlandse overheid en de gespecialiseerde instanties. Dat betekent dat alle beurzen doorgaan. De registraties stromen ook nog steeds in groten getale binnen!

Volgend jaar wordt in Gorinchem het eerste Sign & Print Festival op 11 & 12 maart georganiseerd. Op basis van wensen van zowel standhouders en bezoekers van de dit jaar gehouden beurs Sign & Print Expo, is voor in het tussenjaar een creatief en interactief festival ontwikkeld. Het festival idee is onderscheidend ten opzichte van hetgeen momenteel in de ‘events markt’ wordt aangeboden, met hierbij een perfecte balans tussen de vier ‘areas’ design, duurzaamheid, materialen en technologieën. De beursvloer wordt opgedeeld in de verschillende areas, waar de verschillende netwerk- en kennissessies zullen gaan plaatsvinden. Tal van experts uit de industrie zullen centraal staan met een springlevend en actueel programma.

Het Dienstencentrum is betrokken bij de samenstelling van het programma voor de area Duurzaamheid. Kijk op signprintexpo.nl/programma/duurzaamheid/

 
   « Meer Nieuws...