Vacature Bedrijfskundig Adviseur

 

Vacature Bedrijfskundig Adviseur (M/V) 

 

Wil je ondernemers helpen om duurzamer, beter, veiliger en zelfs klimaatneutraal te ondernemen? Maak dan snel met ons een afspraak voor een gesprek. Wij zoeken een positief ingestelde collega met overtuigingskracht en een dienstverlenende instelling. Creatief en oplossingsgericht denken zien wij als een belangrijke meerwaarde.

Wij zijn een organisatieadviesbureau dat MKB-ondernemingen helpt zichzelf te verbeteren op uiteenlopende ISO-gebieden zoals milieu, kwaliteit, datasecurity en veiligheid. We werken met diverse zelfontwikkelde tools  zoals de ARBO RI&E en de CO2&Energie RI&E.

 

Jouw functie, ons aanbod

Je adviseert ondernemers en directieleden bij het verbeteren van hun organisatie en je leidt on-site projecten. Vaak zal dit leiden tot certificatie op één van de vele ISO-normen waarop wij ondersteunen en ons eigen blauwdrukmateriaal voor hebben ontwikkeld. Je werkt in heel Nederland en onze klanten (ca. 500) zijn vooral productiebedrijven; van ontwerp- en designbureaus tot aan het grootste krantenbedrijf van Nederland.  Vanzelfsprekend krijg je maximale ondersteuning vanuit ons kantoor op Schiphol-Rijk en wordt in alles voorzien dat bij een Modern Workplace hoort. Je krijgt een fulltime of parttime aanstelling in een inspirerende omgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden met natuurlijk een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden.

 

Profiel

Het belangrijkste voor ons is dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent optimistisch, makkelijk in de omgang, je kunt je goed inleven in de positie van jouw klanten en hebt voldoende autoriteit om ook een tegengeluid te laten horen als dat nodig is. Je bent praktisch ingesteld, hands-on en je past goed in ons team. Je bent in het bezit van een afgeronde WO of HBO-opleiding, je hebt affiniteit met techniek, je bent een doorzetter en geïnteresseerd in mensen.

Met behulp van specifieke opleidingen bij erkende instituten en begeleiding door je enthousiaste collega’s brengen we jou in no-time op het niveau van zelfstandig adviseur en ga je jouw klanten leren kennen.

 

Reageren

 

Meer informatie vind je op dienstencentrum.com of bel met Peter Tegel of John Koekenbier op telefoonnummer 020–543 5688. Je korte motivatiebrief en je CV kun je binnen twee weken na het verschijnen van deze advertentie zenden aan Eva Bouwman, info@dienstencentrum.com.

 

 
   « Meer Nieuws...