Vacature bedrijfskundig adviseur (junior)

In de communicatie- en grafimediasector adviseert het Dienstencentrum ondernemers en werknemers op de diverse terreinen van de bedrijfsvoering. Aspecten zijn: Juridische Zaken, Techniek & Productie, Personeel & Organisatie en Management. Onze organisatie is op Europees vlak een serieuze speler binnen de bedrijfstak. De kracht van ons team van medewerkers is dat zij in staat zijn om theoretische kennis heel praktisch te maken voor onze klanten. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook een topprioriteit.  Wij zoeken een fulltime:

Bedrijfskundig adviseur (junior)  (m/v) 

Functie

  • Je adviseert de ondernemers praktisch en doeltreffend op het gebied van bedrijfskundige vraagstukken waaronder bijvoorbeeld lean en kwaliteit.
  • Je voert projecten uit, doet onderzoek of geeft advies op de genoemde gebieden. Hierbij vertaal je de vraag van je klant naar een concrete oplossingsgerichte aanpak.
  • Je geeft informatie door middel van workshops en presentaties.
  • Kortom: je bent voor de klant sparringpartner op het gebied van bedrijfskundige vraagstukken.

Over jou: ervaring

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding (technische bedrijfskunde of soortgelijke opleiding. (Beperkte) ervaring op bovengenoemde gebieden of als adviseur is een pré.
  • Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en bent makkelijk in de omgang, omdat je vaak ook te maken hebt met ondernemers van kleinere bedrijven.
  • Je hebt interesse in techniek en volgt actuele ontwikkelingen.
  • Begrippen als competitief, nieuwsgierig, methodisch, volhardend en doorzettingsvermogen spreken je aan.
  • In bezit van rijbewijs B.

Wij bieden jou:

Een inspirerende werkomgeving met ruime (internationale) ontplooiingsmogelijkheden. Je werkt samen in een klein gedreven en zeker gepassioneerd team waarbij prestatie op een gezonde manier wordt gecombineerd met gezelligheid.  Je krijgt een marktconform salaris, met de mogelijkheid tot jaarlijks een verhoging van maximaal 4,5% bij zeer goed functioneren, goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder pensioen. Verder kun je een bonus verdienen ter grootte van één of meerdere maandsalarissen, afhankelijk van de geleverde prestaties. Jaarlijks is er een meerdaagse teamtraining, is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heb je 25 vakantiedagen plus 13 atv-dagen per jaar.

Reageer

Meer informatie: www.dienstencentrum.com of bel met 020-5435688. Je motivatie, relevante informatie en C.V. stuur je vóór 20 oktober per e-mail aan: info@dienstencentrum.com of naar het Dienstencentrum, t.a.v. Frank den Hartog, Boeingavenue 207, 1119 PD Schiphol-Rijk.

 
   « Meer Nieuws...