Vacature: Adviseur Duurzaam Ondernemen (M/V)

Wil jij MKB-ondernemers ondersteunen bij het verduurzamen van hun onderneming? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Maak snel een afspraak voor een gesprek. 

Wij zoeken een positief ingestelde collega met overtuigingskracht en een dienstverlenende instelling. Wij zijn een klein organisatieadviesbureau dat MKB-ondernemingen helpt zichzelf te verbeteren op uiteenlopende ISO-gebieden zoals milieu, kwaliteit, datasecurity en veiligheid. We werken met diverse zelfontwikkelde tools zoals de ARBO RI&E en de CO2&Energie RI&E. In de Creatieve Industrie zijn wij marktleider op het gebied van Duurzaam Ondernemen. Wij ondersteunen onze klanten bij uiteenlopende vraagstukken, van begeleiding rondom wet- en regelgeving tot en met implementatie en onderhoud van een CO2-reductiemanagementsysteem. 

Jouw functie, ons aanbod

Je adviseert ondernemers en directieleden bij het verduurzamen van hun organisatie en je leidt on-site projecten. Vaak zal dit leiden tot certificatie op één van de vele ISO-normen waarop wij ondersteunen en waar wij ons eigen blauwdrukmateriaal voor hebben ontwikkeld. Je werkt in heel Nederland en onze klanten (ca. 500) zijn vooral productiebedrijven, van ontwerp- en designbureaus tot aan de grootste krantendrukkerij van Nederland.  Vanzelfsprekend krijg je maximale ondersteuning vanuit ons kantoor op Schiphol-Rijk en wordt in alles voorzien dat bij een Modern Workplace hoort. Je krijgt een aanstelling die bij je past in een inspirerende omgeving met ruime ontplooiingsmogelijkheden en met natuurlijk een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. 

Profiel

Het belangrijkste voor ons is dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent makkelijk in de omgang, je kunt je goed inleven in de positie van jouw klanten en hebt voldoende autoriteit om ook een tegengeluid te laten horen als dat nodig is. Je kunt toekomstgericht denken, vindt duurzaamheid belangrijk en bent nieuwsgierig. 

Je ontwikkelt het advies- en blauwdrukmateriaal verder voor de toekomstgerichte circulaire onderneming. Je bent praktisch ingesteld, hands-on en je past goed in ons team. Je bent in het bezit van een afgeronde WO of HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van veiligheids- of milieukunde.  Je hebt affiniteit met de maakindustrie, je bent een doorzetter en geïnteresseerd in mensen.

Met behulp van specifieke opleidingen en begeleiding door je enthousiaste collega’s brengen we jou in no-time op het niveau van zelfstandig adviseur en ga je jouw klanten leren kennen.

Reageren

Meer informatie vind je op dienstencentrum.com of bel met Peter Tegel of John Koekenbier op telefoonnummer 020–543 5688. Je korte motivatiebrief en je CV kun je binnen twee weken na het verschijnen van deze advertentie zenden aan Eva Bouwman, info@dienstencentrum.com.

 
   « Meer Nieuws...