U komt toch ook op onze informatiedag?

Op 10 en 15 oktober is onze regionale informatiebijeenkomst in Zwolle en Oss. De geplande bijeenkomst op 8 oktober in Schiphol-Rijk komt te vervallen!
Het Dienstencentrum komt naar u toe dit najaar! Meestal organiseren we zogenaamde informatiedagen alleen in Schiphol-Rijk. Maar dit najaar, in oktober komen we naar diverse regio's in het land.
Wij organiseren de informatiebijeenkomsten op 10 oktober in Zwolle en 15 oktober in Oss. Telkens van 14.30-17.00 uur, speciaal voor de bedrijven in de desbetreffende regio’s.
 
De thema’s zijn:
•    LEAN management,
•    Data security risicobeheer,
•    Energie,
•    Ondernemen en leiderschap.
 
Indien u wilt deelnemen kunt u zich aanmelden via een e-mail naar info@dienstencentrum.com met vermelding van uw naam, bedrijf en in welke plaats u de bijeenkomst wilt volgen. Telefonisch kan ook op: 020-5435688. Schrijf u snel in want vol is vol!
 

Innovatie en ondernemerschap

Op 31 oktober vindt de bijeenkomst plaats naar het onderzoek naar innovatie in de Grafimedia
Tevens bent u van harte uitgenodigd voor de workshop over het onderzoek naar innovatie en ondernemerschap in de Grafimedia, dat eerder dit jaar in samenwerking met het VU Center for Entrepreneurship is uitgevoerd. Deze workshop wordt verzorgd door Prof. Dr. Enno Masurel, hoogleraar Duurzaam ondernemen en directeur van het VU Center for Entrepreneurship.
Datum: donderdag 31 oktober van 14.00-17.00 uur, in Schiphol-Rijk.
Wilt u hier ook bij aanwezig zijn? Meld u dan snel aan via info@dienstencentrum.com of telefonisch op 020 5435688.
Wij hopen van harte u te ontmoeten in uw regio!
 
   « Meer Nieuws...