Remco Glashouwer

E-mail: r.glashouwer@dienstencentrum.com

Mijn achtergrond is HBO Technische Bedrijfskunde, gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Tilburg waar destijds Grafisch Management nog een specifieke afstudeerrichting was. Als bedrijfskundig adviseur ben ik binnen ons team breed georiënteerd en heb ik een praktische instelling. Voornamelijk ben ik gespecialiseerd in de werkvelden Excellent Presteren en Duurzaam Produceren. Het werkveld Excellent Presteren houdt in dat ik mij bezig houd met branche- en bedrijfsontwikkelingen, strategisch-, marketing- en verkoopadvies bij bedrijven in de creatieve branche. Op het gebied van Duurzaam Produceren ben ik actief in FSC®, CO2-neutraal produceren (ClimateCalc), Kwaliteit (ISO 9001) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Zoals op de website is te lezen hebben we, speciaal voor kleine bedrijven, groepscertificering ontwikkeld. Ik ben de groepsmanager van de verschillende groepscertificaten, wat inhoud dat ik verantwoordelijk ben voor de inrichting, onderhoud en verbetering van bestaande en nieuwe groepscertificaten. De groepscertificaten FSC®, Kwaliteit en ClimateCalc Basic worden daarnaast door mij beoordeeld middels de interne audits en ben ik uw huisadviseur.

Daarnaast ben ik actief in projecten in het kader van duurzame inzetbaarheid van management en medewerkers. Hierbij richt ik mij op de ontwikkeling van competenties zoals communiceren, samenwerken in teams, assertiviteit en het meten van de effectiviteit van gedrag van medewerkers in specifieke situaties en het leren van elkaar.