Nieuwe management opleiding voor de sign

Zowel het Dienstencentrum als Stivako heeft van oudsher banden met de sign-wereld. Het Dienstencentrum heeft een aantal Sign bedrijven als klant. Lange tijd verzorgde Stivako de opleiding Zeefdruk, waar elementen van sign deel uitmaakten van de opleiding. Op dit moment zijn er wel technische opleidingen voor de Sign, maar een opleiding gericht op het aansturen van de productie/bedrijf is er nog niet. Wel was er de laatste jaren een opvallende stijging van het aantal deelnemers uit zeefdruk en sign bedrijven bij de Staf en Kadercursus te zien.

SMO I en II: Basis en Vervolgopleiding

Speciaal voor mensen die al werkzaam zijn in het Sign bedrijf zijn nu de Sign Management Opleidingen I en II (Basis en Vervolg) ontwikkeld. Deze opleiding richt zich met name op medewerkers die de ambitie hebben door te groeien binnen het eigen bedrijf, bijvoorbeeld in de rol van productieleider, bedrijfsleider, verkoper of ordermanager/accountmanager.
De basisopleiding SMO I gaat starten op 6 oktober en duurt ongeveer 10 weken. De cursusdagen zijn op zaterdag (ochtend), van 09.30 tot 12.30 uur.
Kijk voor meer informatie over de basisopleiding SMO I en SMO II op de Stivako website: www.stivako.nl. Je kunt ook bellen op 020-5435670 of e-mail naar info@stivako.nl. 
 
 
   « Meer Nieuws...