Met een drone door je bedrijf!

Ooit overwogen om een drone te kopen? Gewoon doen. Laat ‘m vervolgens vliegen boven je productieruimte en kijk met een ‘helikopterview’ hoe het beter kan!
 
Onzin natuurlijk. We laten geen drone in de productie rondvliegen. Maar het idee is niet eens zo gek. Het zou handig zijn om eens een vergrootglas te leggen op het productieproces om eens te kijken of het niet beter en efficiënter kan.
We noemen deze ‘andere manier van kijken naar je processen waardoor je verspillingen herkent, en ze kunt elimineren’ met een mooi woord: LEAN. Lean is geen afkorting of vernoeming naar iets of iemand, maar een manier van denken. Met een andere bril kijken naar je organisatie. Vandaar die drone dus (of het vergrootglas).
 
Stel jezelf een aantal vragen. Maar vooral ook: stel je productiemedewerkers een aantal vragen. Zij staan aan de pers en weten als geen ander waar de zwakke plekken zitten en wat beter zou kunnen. Betrek ze actief bij het proces.
Win-Win-Win. Wie wil dat nou niet?

En als Lean wordt doorgevoerd, dan verwerk je meer orders in minder tijd, minder faalkosten, minder overuren, minder verspilling en een hogere medewerkerstevredenheid. De besparing kan zo oplopen tot wel 20%. Niet alleen tevreden(er) medewerkers, maar ook tevreden(er) klanten. Zij worden sneller en efficiënter bediend.
Dus: met een drone door je bedrijf en verdien 10-20% meer? Geen sprookje. Het kan écht.
 

Meer weten?

Klik dan hier. Heeft u nog vragen? Bel dan even met ons: 020 5435688.
 
   « Meer Nieuws...