Leanne Janssen

Als student wilde ik heel veel opleidingen tegelijk doen. Na het Gymnasium heb ik HBO Sport, Management en Ondernemen gestudeerd. Tegelijkertijd heb ik de bachelor Bewegingswetenschappen afgerond. Na deze studies ben ik een jaar gaan reizen om erachter te komen wat ik verder wilde studeren. Ik vind namelijk heel erg veel leuk. Ik heb na mijn reis de Master of Science in Business Administration, met als specialisatie Ondernemerschap, afgerond. Dit was de studie die ik daadwerkelijk wilde doen.

Binnen het Dienstencentrum en Stivako Educatie houd ik mij bezig met onderwijs. Er worden instrumenten en diensten, zoals de Studie Gedrags Analyse (SGA) ontwikkeld om middelbare scholieren en studenten ondersteuning te bieden in hun studiekeuzeproces. De SGA omvat een gedragsanalyse en een interesseanalyse die aan elkaar worden gekoppeld en in een gesprek vertaald worden naar studiekeuzeadvies. De SGA geeft (toekomstige) studenten inzicht in zichzelf en het onderwijsveld. Na het bespreken van de SGA zullen jongeren dus bewuster en weloverwogen hun vervolgstudie kiezen.

Daarnaast werk ik vooral  in projecten in het kader van duurzame inzetbaarheid van management en medewerkers. Onder andere in medewerkerstevredenheidonderzoek en het onderzoeken van de ontwikkeling van duurzame inzetbaarheid binnen ondernemingen en het adviseren van het management. Verder begeleid en coach ik medewerkers in hun ontwikkeling.