Laatste kans op gebruik 1000 euro energiesubsidie voor bedrijven in Gelderland

Is je bedrijf gevestigd in de provincie Gelderland, dan heb je nog een paar weken om gebruik te maken van de energiesubsidie Gelderland. Gelderland wil haar bedrijven namelijk stimuleren om met energiebesparing en CO2-reductie aan de slag te gaan. Hiervoor heeft Gelderland subsidie gereserveerd voor bedrijven uit de Grafimedia en communicatie industrie. Je hebt nog tot 15 juni 2021 de mogelijkheid om een gratis energiescan met CO2-berekening te krijgen. Wees er dus snel bij en teken je in. Belangstelling: mail info@dienstencentrum.com en regel je gratis bezoek.

Elk bedrijf in Nederland moet aantoonbaar aan energiebesparing werken. Dit maakt onderdeel uit van de huidige milieuwetgeving en is er voor bedoeld de CO2-voetprint van je bedrijf omlaag te brengen. CO2 draagt namelijk bij tot opwarming van de aarde, iets waar we in het Klimaatverdrag van Parijs op mondiaal niveau NEE tegen hebben gezegd. Nederland loopt op het gebied van CO2-reductie ernstig achterop, waardoor er nog dit jaar nieuwe wetgeving wordt gemaakt m.b.t. CO2-reductie. Niemand zal het ontgaan zijn dat we de uitstoot van onze broeikasgassen (m.n. CO2) moeten reduceren naar 0. En dat wordt een hele klus om dat in 2050 geregeld te hebben.

Iedereen moet hier zijn steentje aan bijdragen. Ook het bedrijfsleven. Sterker nog, die moeten binnenkort aangeven wat de CO2-voetafdruk van hun bedrijfsactiviteiten is. Dat lijkt lastig, maar heeft de Grafimedia al heel eenvoudig voor u geregeld. Schrijf je snel in en je adviseur gaat gratis voor jullie een korte energiescan uitvoeren en de CO2-voetafdruk van je pand uitrekenen.

Meer weten? Mail info@dienstencentrum.com , bel 020 – 543 56 88 of oriënteer je eerst even op: www.kennisplatform-energie-kvgo.nl/ .

 

 
   « Meer Nieuws...