Kostprijs met behulp van een internet applicatie

Om de kleine(re) Grafimedia ondernemers te kunnen adviseren hebben wij een kostprijsbepaling m.b.v. een internet tool: het kostprijsschema ontwikkeld. Hiermee kunt u betrekkelijk snel de kostentarieven voor uw bedrijf vaststellen. U kunt dit doen door middel van zelf de voorbereiding te doen. Een Dienstencentrum-adviseur toest uw "huiswerk" zodat duw tarieven gecontroleerd zijn.

De aanpak van het Dienstencentrum

De tool is een via internet beschikbaar  en deze bestaat uit een aantal stappen. Door deze stappen te doorlopen en de gevraagde velden in te vullen, komt in het tijdsbestek van een paar uur een kostprijsberekening tot stand die eveneens inzicht geeft in de opbouw van uw kostprijzen. Deze kostprijscalculator is bedoeld voor bedrijven met een omvang tot zo’n 15 à 20 medewerkers en stelt deze ondernemers in staat om snel en gemakkelijk online inzicht te krijgen in hun bedrijfseigen kostprijs (uurtarieven of tarieven per stuk). Voor iedere gebruiker wordt een eigen account aangemaakt waar alleen hijzelf toegang toe heeft. Er kan voor gekozen worden om het Kostprijsschema zelf in te vullen of het door het Dienstencentrum te laten doen. Uw ingevulde tarieven worden getoets door een adviseur op afstand.

Met de juiste kostprijzen heeft u een goede basis voor het bepalen van de verkoopprijzen. U krijgt inzicht in kostenbesparingen en efficiëntie. 

Kosten

Een jaar toegang tot de kostprijs applicatie, zelf invoeren van de basisgegevens inclusief toetsing door de adviseur: € 495,-.

Telefonische helpdesk: € 100,-, Abonnement na het eerste jaar op de kostprijs applicatie: € 69,- per jaar. Prijzen zijn exculsief BTW.

Meer informatie? 

Bent u geinteresseerd in het Grafimedia Kostprijssysteem ? Neem contact op 020 5435688. Wilt u meer weten over het Kostprijsschema klik dan op de button Portaal en kijk bij de @-diensten voor een demo of bel ons. U kunt ook gebruik maken van het contact-formulier om meer informatie te vragen.

De leveringsvoorwaarden vindt u hier.