Investeer nu in de toekomst!

Door de corona-crisis staat de economie onder druk en daarmee het bestaan van bedrijven. Alle hens moet aan dek om deze situatie te keren. Enerzijds hebben medewerkers tijd om te investeren in het aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden anderzijds zijn er wellicht weinig financiële middelen om dit te doen. Om te kunnen blijven werken in een wellicht nieuwe situatie zijn (proces)veranderingen binnen het bedrijf noodzakelijk. De inzet en betrokkenheid van medewerkers zijn bittere noodzaak om het bedrijf draaiende en succesvol te houden. De winst van uw bedrijf wordt gehaald uit uw medewerkers.

Investeren in de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers levert niet alleen geld op doordat de productiviteit wordt verhoogd, maar ook doordat het probleem oplossend vermogen wordt verhoogd en medewerkers kansen leren zien in plaats van bedreigingen.

Op dit moment is de financiële ondersteuning vanuit de sector verhoogd. Indien u KVGO-lid bent zijn subsidies tussen 50% en 85% mogelijk. Als Dienstencentrum hebben we een aantal producten ontwikkeld om u bij de veranderingen en het duurzaam inzetbaar maken van bedrijf en medewerkers te ondersteunen. Zoals: scan duurzame inzetbaarheid, hulp bij het in kaart brengen van competenties en ontwikkeling, de gedragsanalyse, medewerkers tevredenheid onderzoek etc. Indien u voor het einde van 2020 activiteiten laat uitvoeren krijgt u deze extra tegemoetkoming. Dus aarzel niet en investeer nu voor een gezondere toekomst!

 
   « Meer Nieuws...