Het dienstencentrum breidt uit!

Sinds 1 januari 2019 zijn er binnen het Dienstencentrum twee nieuwe adviseurs, Anne Schneider en Kaj de Ruiter. Beide adviseurs hebben een bedrijfskundige achtergrond, samen goed voor 11 jaar werkervaring en zullen zich gaan richten op verdere professionalisering van bedrijven in de creatieve industrie. Dit is mogelijk vanuit verschillende invalshoeken:

  • Procesoptimalisatie
  • Informatiemanagement
  • Risicomanagement
  • Gedrag in organisatie

Procesoptimalisatie Gestroomlijnde processen zorgen voor minder verspillingen, een snellere orderverwerking en meer tijd om de klant optimaal te bedienen. 

Informatiemanagement Met behulp van informatiemanagement wordt het mogelijk om te gaan sturen aan de hand van data middels dashboards en inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf.

Risicomanagement Ondernemen brengt bepaalde risico’s met zich mee. Het is uitermate belangrijk om deze risico’s inzichtelijk te hebben en aan de hand hiervan bij te kunnen sturen.

Gedrag in organisatie Het gedrag van medewerkers heeft een grote invloed op de sfeer en cultuur binnen een bedrijf en indirect ook op de bedrijfsresultaten. Aandacht voor het personeel is daarom van groot belang. Het zijn namelijk de mensen die het verschil maken binnen een bedrijf.

Al deze aspecten dragen bij aan een efficiënte bedrijfsvoering en het verhogen van het rendement. Met een branche die continu onder druk staat is het belangrijk dat bedrijven zich blijven ontwikkelen en verbeteren om de kwaliteit en continuïteit te kunnen waarborgen.

Bent u benieuwd hoe Anne en Kaj uw bedrijf kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met hen op via: A.Schneider@dienstencentrum.com of K.de.ruiter@dienstencentrum.com

 
   « Meer Nieuws...