Frank den Hartog

E-mail: info@dienstencentrum.com

Ik ben als directeur van het Dienstencentrum belast met de algemene leiding. Naast directeur van het Dienstencentrum ben ik ook directeur van, de aan het KVGO gelieerde organisaties, Stichting Certificatie GrafiMedia branche (SCGM), Stichting Certificatie Creatieve Industrie (SCCI), Metaview en het opleidingsinstituut Stivako.

Achtergrond: studies Onderwijsbeleid (Katholieke Universiteit Nijmegen) en Pedagogische en Andragogische Wetenschappen (Universiteit Leiden).

Werkervaring: docent Pedagogiek, Psychologie en Communicatie aan de lerarenopleiding, Universitair docent TU Twente, onderzoek gericht op informatievoorziening en automatisering, veel ervaring in het begeleiden van grafimedia bedrijven bij strategische verkenningen en structureringsvraagstukken en begeleiden van ondernemers bij het ontwikkelen van hun managementvaardigheden. 

Houd mij als directeur van het Dienstencentrum onder andere bezig met de beleidsontwikkeling, marktbewerking en -ontwikkeling, externe (internationale) contacten, ontwikkeling van nieuwe kennisgebieden. Ben projectleider bij diverse internationale projecten. Mijjn advisering richt zich voornamelijk op begeleiden van bedrijven bij strategie-ontwikkeling en het maken van Persoonlijkheidsprofielen, ontwikkeling van leiderschap en teamontwikkeling en het uitvoeren van projecten gericht op duurzame inzetbaarheid van management en medewerkers.