Eva Bouwman-van Gelder

E-mail: e.bouwman@dienstencentrum.com

Sinds 2006 werk ik bij het Dienstencentrum waar ik mij met diverse zaken bezig houd. Ik regel samen met Frank den Hartog de interne zaken binnen het Dienstencentrum en houd mij bezig met project management van (inter)nationale projecten en geef ARBO en HR-advies bij bedrijven. 

Ik ben gecertificeerd voor het gebruik van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) van Thomas International. Deze tool gebruiken wij binnen het Dienstencentrum als een zeer praktisch hulpmiddel voor coaching van management en medewerkers in bedrijven, of bij werving en selectie van (eigen) personeel. Verder gebruiken wij deze tool bij de opleidingsactiviteiten binnen Stivako, voor de studenten in de diverse opleidingen en trainingen in het kader van hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.

De PPA-tool is een praktisch middel om te gebruiken bij advies rond loopbaanbeleid en –begeleiding en in het kader van de duurzame inzetbaarheid van mensen in de bedrijven. Over duurzame inzetbaarheid en het gebruik van deze tool geef ik ook presentaties.

Vanaf 2010 werk ik ook in deeltijd voor onderwijs instituut Stivako, waar ik als opleidingsmanager betrokken ben bij de aanpassing van bestaand cursusmateriaal aan de veranderende behoeften in de markt en de ontwikkeling van nieuwe leermiddelen als gevolg van nieuwe ontwikkelingen in de markt. Daarnaast ben ik aanspreekpunt voor bedrijven die een opleiding of training incompany willen laten plaatsvinden en zorg ik ervoor dat het hiertoe benodige lesmateriaal wordt ontwikkeld en op maat wordt gemaakt.

Ik heb mijn opleiding afgerond aan de Hotelschool Den Haag, Hospitality Business School. In deze bedrijfskundige opleiding heb ik kennis gemaakt met diverse aspecten van de bedrijfsvoering zoals marketing, organisatie van productieprocessen, HRM en bedrijfseconomische onderwerpen. Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de gastvrijheidssektor, waaronder de congres- en evenementenbranche.