Dienstencentrum koppelt activiteiten aan KVGO Energie platform

Het Dienstencentrum heeft het Kennisplatform Energie Creatieve Industrie ontwikkeld omdat er in 2019 het nodige gaat veranderen in de sector: bedrijven moeten zich namelijk bezig gaan houden met hun energiebeleid. Het Energiebeleid is door minister Wiebes radicaal omgegooid, met nieuwe wetgeving en sancties voor achterblijvers tot gevolg. Energie is hét item van 2019. Om bedrijven te helpen te voldoen aan de eisen van de overheid, heeft het Dienstencentrum met Metaview voor de sector een adviestraject vormgegeven en een Quicksan Energie ontwikkeld. 

Na overleg met het KVGO heeft het Dienstencentrum, als afgeleide van het Kennisplatform Energie,  een website ontwikkeld, speciaal voor KVGO-leden: Kennisplatform Energie KVGO Grafimedia. KVGO-leden kunnen daar terecht om deel te nemen aan activiteiten die rond het thema Energie georganiseerd worden.

Bedrijven uit andere sectoren van de Creatieve Industrie kunnen op het  Kennisplatform Energie Creatieve Industrie terecht: https://www.creatieve-energie.info/.

 
   « Meer Nieuws...