Dienstencentrum in nieuwe handen

Graag wil ik u op de hoogte stellen van het feit dat  met ingang van 8 juli 2021  het directeurschap van het Dienstencentrum, de SCGM en de SCCI in nieuwe handen is. Na ruim vijfentwintig jaar directeurschap, waarvan de laatste dertien in mijn eigen bedrijf, is het tijd voor iets anders. Ik ga gedeeltelijk  genieten van meer vrije tijd.

Het Dienstencentrum, SCGM en SCCI worden overgenomen door John Koekenbier. John heeft een jarenlange ervaring binnen en buiten de grafimedia industrie op vele vlakken. Met zijn vermogen om complexe vraagstukken tot de kern terug te brengen en zijn open en heldere wijze van communiceren zal hij zeker in staat zijn het motto van het Dienstencentrum: “In dienst van uw onderneming” verder vorm te geven. Een mentaliteit die uitstekend bij ons past. Vandaar dat ik mijn bedrijf met een goed gevoel kan overdragen.

Een spannende stap, die ik met veel enthousiasme tegemoet ga. Via deze weg wil ik u hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat u al die tijd gesteld heeft in mij en het adviesteam van het Dienstencentrum en de auditoren van SCGM en SCCI.

Voor u als relatie van het Dienstencentrum, de SCGM of de SCCI verandert er niets. De praktische en persoonlijke benadering die wij hoog in het vaandel hebben staan zal onder de nieuwe leiding worden voortgezet. Precies zoals u van ons gewend bent.

En wat ik zelf ga doen? Ik blijf werkzaam als directeur van Stivako binnen onze mooie sector maar ga zeker genieten van meer vrije tijd. Daar heb ik enorm veel zin in. U kunt mij blijven bereiken via: fdenhartog@stivako.nl.

Vijfentwintig jaar geleden maakte ik met velen van u kennis als directeur van het toenmalige KVGO Dienstencentrum. Daar wil ik ook mee afsluiten: ik hoop dat u aangenaam kennis zult maken met mijn opvolger John Koekenbier.

Bedankt voor de samenwerking en wellicht nog tot ziens!

Frank den Hartog

 
   « Meer Nieuws...