Neemt u ook deel aan het onderzoek van de VU?

Woensdag 13 mei hebben wij de ondernemers in de grafimedia gevraagd om een enquête in te vullen over "De levenscyclus van de onderneming" en de "circulaire economie". Het eerste onderzoek richt zich op: het identificeren van de obstakels die groei van bedrijven belemmeren, het tweede onderzoek op: de impact is van de circulaire economie op de grafimedia industrie. Indien u deelneemt aan het onderzoek kunt u in het najaar gratis deelnemen aan twee workshops die het Dienstencentrum samen met de Vrije Universiteit (prof.dr Enno Masurel) zal verzorgen op basis van de bevindingen van deze beide onderzoeken.

Indien u de vragenlijst nog niet heeft ingevuld willen wij u vragen dit alsnog te doen. Het neemt ongeveer 10 minuten van uw tijd in beslag. Klik op deze link om de enquête in te vullen: 
https://forms.gle/fFrpjMkXQuPp3Ao39

LET OP: De enquête is in te vullen t/m 25 mei. Daarna is deelname niet meer mogelijk. 
P.S. Heeft u de enquête al ingevuld? Dan zijn wij u zeer dankbaar voor de deelname en zien wij u graag terug bij de workshops. Indien u uw E-mail heeft achtergelaten aan het einde van de vragenlijst ontvangt u tijdig een uitnodiging.

 
   « Meer Nieuws...