Dag van de BHV - Dan vertrouw ik op jou

Stel je voor dat er in jouw bedrijf een incident of calamiteit gebeurt. Bijvoorbeeld brand of iemand wordt onwel. Dan wil je snel en adequaat kunnen handelen als elke seconde telt. Je wilt kunnen vertrouwen op de bedrijfshulpverleners. In deze moeilijke tijden van corona is het vertrouwen niet een vanzelfsprekendheid. Toch wensen wij allemaal in geval van calamiteiten geholpen kunnen worden door een veilige inzet van een BHV-er.

Maandag 2 november a.s. staat in het teken van de ‘Dag van de BHV’ met als thema ‘Dan vertrouw ik op jou’. Het doel van de bedrijfshulpverlening (BHV) is het creëren van een veilig omgeving. BHV is onmisbaar in elke organisatie waarbij BHV-ers tijdens een gevaarlijke situatie in actie komen.

Elk bedrijf heeft één of meerdere BHV-ers aangesteld. Wie verdient volgens jou speciale waardering voor de inzet als BHV-er in de afgelopen periode? Welke BHV-er wil je in het zonnetje zetten? Steek de moed in je BHV-organisatie en gebruik die dag om je BHV-organisatie extra onder de aandacht te zetten in je organisatie. Hiermee motiveer je als werkgever je BHV-organisatie en geef je extra aandacht aan het belang ervan naar je overige personeel. Maak er een (corona-proof) feestje van!   

Wilt u meer weten over het inrichten van een BHV-organisatie, download dan onze gratis BHV-organisatie kaart.    

 
   « Meer Nieuws...