Centrale thema 2019:Beroeps-ziekten te lijf met de Arbo RI&E

Bij Het Nederlands Centrum voor Beroepsziekten (NCvB) worden beroepsziekten gemeld. Op basis van de meldingen is in de afgelopen jaren een stijgende trend geconstateerd op meldingen die te maken hebben met “burn-out”. Op basis van statistieken van het NCvB zijn overspannenheid en burn-out de top twee beroepsziekten in 2018. Deze beroepsziekten komen het meest voor in de leeftijdscategorie 41 – 50 jaar.
Een goed begin om aan de slag te gaan met risico’s, is om deze eerst te identificeren. De Arbo RI&E Grafimedia is het geschikte instrument daarvoor.
Hoe volledig is uw Arbo RI&E en heeft u ook alle risico’s in kaart gebracht? Heeft u ook voldoende aandacht besteed aan psychosociale arbeidsbelasting in uw Arbo RI&E en in uw Arbobeleid? 

Waarin ondersteunen wij u?

In het kader van de Arbo RI&E week, hebben wij voor u een aantrekkelijke ACTIE! Laat uw Arbo RI&E ‘checken’ en ontvang advies op maat! Bij de Arbo RI&E Check wordt uw Arbo RI&E op afstand ‘gecheckt’ door een veiligheidskundige. Op basis daarvan ontvangt u een adviesrapport. Gedurende de actieperiode kost de ARBO RI&E check nu € 250,-.
Actie loopt vanaf 17 juni t/m 30 juni 2019.
Bent u geïnteresseerd en wilt meer informatie hebben, stuur dan een reply op deze mail of bel met het Dienstencentrum: tel. 020 – 543 56 88.
 
   « Meer Nieuws...